Borjan za RTS: Treba nam još mnogo iskustva

Izvor: RTS, 18.Sep.2019, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan za RTS: Treba nam još mnogo iskustva

Golman Crvene zvezde Milan Borjan je posle meča sa Bajernom rekao da je prezadovoljan načinom na koji je njegov tim odigrao utakmicu, ali da Crvenoj zvezdi nedostaje još iskustva u takmičenju kakva je Liga šampiona.
"U prvom poluvremenu smo bili dosta povučeni, ali smo primili gol. Dobro smo igrali drugo poluvreme, malo smo izašli da probamo da se nadigravamo. Imali smo dve šanse koje nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << iskorisili i Bože moj, ovo je fudbal, rekao je golman Crvene zvezde.

"Utakmica protiv Bajerna bila veoma teška, sve vreme su imali posed lopte", rekao je Borjan. 
Prezadovoljan sam ekipom kako su odigrali. Treba nam još dosta iskustva u ovakvom takmičenju, tako da treba da podignemo glavu i da se pripremimo za prvenstvo i meč protiv Partizana, rekao je Milan Borjan.
Borjan je rekao i da očekuje tešku utakmicu protiv Olimpijakosa u Beogradu.
Olimpijakos je odlična ekipa, odigrali su 2:2 sa Totenhemom. Biće teško, ali mi ćemo da izađemo da probamo da pobedimo i da upišemo prva tri boda, rekao je Zvezdin golman.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Fudbal

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.