Borjan napušta Zvezdu?

Izvor: B92, 13.Nov.2019, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borjan napušta Zvezdu?

Golman Crvene zvezde Milan Borjan mogao bi da napusti taj klub zbog ponude iz Saudijske Arabije.

Borjan je fenomenalnim partijama u prethodnih nekoliko sezona dospeo na radar mnogih klubova, ali Zvezda nije želela da ga proda.

Sada je stigla ponuda iz Al Ahlija iz Džede koji je spreman da plati dva miliona evra za golmana reprezentacije Kanade, koji bi usput u tom klubu imao triputveću platu nego u šampionu Srbije.

Al Ahli sa klupe predvodi Švajcarac >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kristijan Grod, nekadašnji trener Totenhema, Bazela i Štutgarta.

Tridesetdvogodišnji Borjan je u crveno-bele stigao 2017. godine, branio u Ligi šampiona i Ligi Evrope i osvojio dve uzastopne titule Superlige Srbije.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Borjan napušta Zvezdu?

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Nov.2019

Golman Crvene zvezde Milan Borjan mogao bi da napusti taj klub zbog ponude iz Saudijske Arabije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.