Borjan: Pokazali smo hrabrost

Izvor: B92, 19.Feb.2021, 01:21

Borjan: Pokazali smo hrabrost

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan rekao je da je njegova ekipa pokazala hrabrost u utakmici sa Milanom i da će u revanšu učiniti sve da prodje dalje.

Zvezda je igrala 2:2 sa Milanom, u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope.

"Neverovatna utakmica, ušli smo u meč slabije, ali vremenom je došla snaga i počeli smo da igramo sve bolje. Još jednom smo pokazali da smo hrabri, da imamo veliko srce i da možemo sa svakim da se nadmećemo. Sjajno veče >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Marakani", rekao je Borjan posle utakmice.

Izjednačujući pogodak postigao je Milan Pavkov u nadoknadi.

"Na kraju sjajan pogodak Pavkova. Fenomenalno je skočio, imali smo igrača manje, još jednom je pokazao da je odličan u velikim utakmicama. Imamo povoljan rezultat, čeka nas revanš u Italiji kada ćemo dati sve od sebe da prodjemo dalje", kazao je Borjan.

Revanš će se igrati sledećeg četvrtka u Milanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.