Borjan: Još u avionu sam rekao da ćemo proći dalje

Izvor: B92, 02.Okt.2020, 13:14

Borjan: Još u avionu sam rekao da ćemo proći dalje

Milan Borjan, golman Crvene zvezde, oduševljen je četvrtim uzastopnim plasmanom u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja.

Posle dve uzastopne Lige šampiona, crveno-beli su ove sezone obezbedili jesen u Ligi Evrope.

Zvezda je na Kipru savladala jermenski Ararat, a Borjan je posle još jednog plasmana u LE oduševljen.

"Četiri godine zaredom biti u timu koji igra grupnu fazu u Evropi je velika čast. Svi navijači treba da budu ponosni na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << momke koji su i večeras ostavili srce na terenu. Idemo dalje, sada je na nama da podižemo lestvicu, treba da prođemo i grupnu fazu i Bože zdravlja da pravimo još veće rezultate kako bi Zvezdu podigli što više tamo gde i zaslužuje – u zvezde", naglasio je Borjan.

Mnogo puta je Borjan pokazao da veruje u svoj tim, a tako je bilo i ovoga puta.

"U avionu sam rekao da ćemo proći dalje i – to se ostvarilo. Verujem u ekipu, momci su stvarno vredni, svi zajedno radimo veoma dobro. To smo pokazali mnogo puta. Iskreno, nismo imali sreće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, ali šta je tu je. Treba svi da budemo ponosni, naročito zvezdaška javnost. Želim im sve najbolje i da, Bože zdravlja, svi dođu na stadion kada se kapije otvore", podvukao je kapiten crveno-belih.

Žreb za grupnu fazu LE je uživo na B92.net.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.