Borjan: Dugo se čeka dupla kruna

Izvor: B92, 08.Maj.2020, 15:02

Borjan: Dugo se čeka dupla kruna

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan jedva čeka 30. maj i nastavak Superlige Srbije.

Čuvar mreže crveno-belih dodaje da ostaje žal što će se igrati bez publike.

"Prelepo je vratiti se na teren. Uživanje je ponovo biti na Marakani posle 45 dana tokom kojih smo bili van terena. Uželeli smo se svega, naročito da se vidimo i popričamo između sebe. Bilo je teško trenirati sam kod kuće, ali evo nas trojica smo tu. Mladi Katić je velika perspektiva >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Crvene zvezde. Mnogo je lepo raditi sa njim. Voli da sluša i uči, a to je najbitnije. Naravno, tu je i golman Popović sa kojim sam zajedno u ekipi već dugo vremena, a nalazimo se u istoj smo kategoriji i formi. Lepo je videti ih i ponovo raditi sa njima", naglasio je Borjan.

Borjan ističe da je najbitnije da se igra.

"Iskreno jedva čekamo da krenu utakmice. To nas sve ispunjava, kako igrače tako i navijače. Jedva čekamo da sve krene. Jedina loša vest za nas je ta da ćemo igrati bez prisustva naših vernih navijača koji neće moći da budu na tribinama. Biće teško, naročito što smo navikli na njih, uvek su tu za nas, prosto dišemo zajedno, ali šta je tu je. Potrudićemo se da ih obradujemo iako nisu tu, a verujem da će biti itekako srećni. Vraćamo se utamicama i to je najbitnije".

Zvezda dugo čeka na trofej Kupa Srbije, od 2012, a pet godina duže na duplu krunu.

"Dugo se čeka ta dupla kruna. Ove godine, kao i svake prethodne, ćemo dati sve od sebe da osvojimo i trofej u Kupu Srbije, kao i titulu. Imamo želju i motiv, u šampionatu smo na korak do titule, a Bože zdravlja da osvojimo i Kup pa da slavimo duplu krunu na kraju ove sezone", zaključio je, uz još jedno podsećanje da je veoma ponosan što je Zvezda organizovala humanitarne akcije za pomoć najstarijim navijačima u doba koronavirusa.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.