Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021, 10:58

Borjan: Bezveze smo primili gol

"Oduševljen sam Erakovićem, tu je i mali Stanić koji je ušao, pa i Lazetić koji se borio. Vidi se da fali iskustva, ali su odradili odličan posao", poručio je iskusni čuvar mreže

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan pohvalio je mlade igrače, koji su opravdali poverenje Dejana Stankovića u 165. večitom derbiju i pokazali da su svetla budućnost srpskog šampiona.

Crven-beli >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << su dobro otvorili meč, dominirali pola sata, ali ih je potpuno isekao primljeni pogodak u 36. munutu, kome je, između ostalog, kumovalo i loše postavljanje iskusnog čuvara mreže.

"Dobro smo ušli u meč sa nekoliko šansi, a onda smo primili bezveze gol. Ipak, lepo smo uspeli da se vratimo i izjednačimo. Nažalost, nismo iskoristili prilike, ali moramo da nastavimo ovako, da se borimo, kako bi na kraju osvojili petu uzastopnu titulu", počeo je Borjan.

Bonusi se nisu uplašili pritiska koji nosi stadion u Humskoj.

"Fenomenalni su bili. Vrhunski pristup i posao koji je odrađen na sjajan način. Oduševljen sam Erakovićem, tu je i mali Stanić koji je ušao, pa i Lazetić koji se borio. Vidi se da fali iskustva, ali su odradili odličan posao i to je krunisano golom, ta borba i zalaganje. Samo treba da nastave da rade u tom maniru, a od svih u klubu imaju maksimalnu podršku", zaključio je Zvezdin kapiten.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Večiti derbi

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Borjan: Bez veze smo primili gol

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2021

"Oduševljen sam Erakovićem, tu je i mali Stanić koji je ušao, pa i Lazetić koji se borio. Vidi se da fali iskustva, ali su odradili odličan posao", poručio je iskusni čuvar mreže..Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan pohvalio je mlade igrače, koji su opravdali poverenje Dejana Stankovića u 165....

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.