Boričić predsednik UO SD Crvena zvezda

Izvor: S media, 06.Okt.2010, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boričić predsednik UO SD Crvena zvezda

Aleksandar Boričić izabran je na konstitutvnoj sednici Upravnog odbora spotskog društva Crvena zvezda za predsednika ovog tela.

Novi potpredsednici Upravnog odbora su direktor Energoprojekt Entela Mladen Simović i generalni direktor Laste Velibor Sovrović, dok je Ivan Todorov izabran za generalnog sekretara.

Aleksandar Boričić je počeo karijeru u odbojkaškom klubu Crvena zvezda 1962, po okončanju igračke karije postao je trener ženske ekipe crveno-belih a od 1992. obavlja funkciju predsednika Odbojkaškog saveza Srbije a obavlja i funkcije potpredsednika evropske (CEV) i svetske (FIVB) odbojkaške federacije.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.