Borha: Trčanje me ubija!

Izvor: Sportal.rs, 25.Jan.2011, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borha: Trčanje me ubija!

U poslednjem meču na pripremama u Crnoj Gori  u dresu Crvene zvezde protiv Grblja debitovaće Kristijano Borha (22). Kolumbijac je teško podnosio treninge otkako je nedavno stigao u novi klub, a navijači crveno-belih su nestrpljivi da vide kojim argumentima raspolaže igrač koji je stigao iz Flamenga.

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Borha debituje protiv Grblja

Izvor: Sportski Žurnal, 25.Jan.2011

Vreme je da novajlija iz Kolumbije pokaže šta zna. Kristijan Borha debitovaće u dresu Crvene zvezde, na prijateljskoj utakmici protiv Grblja u Radanovićima koja se igra u 14 časova.. Očekuje se da Prosinečki Kolumbijca isproba na pozicijima desnog krila i klasičnog centarfora.. . Borha je izostao...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.