Borha: Decu sam hranio obećanjima

Izvor: B92, 09.Jul.2012, 17:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Borha: Decu sam hranio obećanjima

Bivši fudbaler Crvene zvezde Kristijan Borha nalazi se u Kolumbiji gde odmara i traži novi klub. On je za portal "mojacrvenazvezda.net" otkrio razloge odlaska.

"Dugo sam trpeo loš tretman uprave samo zbog navijača koji su nam uvek pružali maksimalnu podršku. Ne sviđa mi se kako se rade neke stvari, jer se puno toga svodi na obećanja, a realizacija je slaba. Nisam mogao to više da podnesem jer imam dvoje dece u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kolumbiji koje moram da izdržavam", objasnio je Borha.

Kolumbijac je bio jedan od najboljih u timu "crveno-belih" koji su prošle sezone konačno osvojili jedan trofej, Kup, i prekinuli dominaciju Partizana u "večitim" derbijima sa tri uzastopne pobede.

"Period proveden u Crvenoj zvezdi ću ipak, i pored svega, pamtiti po lepom, ostaće mi u divnom sećanju. Grad je veoma lep, navijači su fenomenalni, a zadovoljan sam na kraju i svojim partijama, posebno onim koje sam pružao minulog proleća. Imao sam veoma dobre saigračime i veoma sam zadovoljan odnosom koji sam imao sa njima", zaključio je Borha.

Tamnoputi fudbaler ne krije razočarenje zbog odlaska iz našeg kluba.

"Veoma mi je žao što sam napustio Crvenu zvezdu. Brzo sam zavoleo klub, navijače i saigrače, bilo mi je zaista lepo. Međutim, problem su bile finansije, žao mi je što sam zbog toga morao da napustim klub, ali ne mogu tako da igram", istakao je Kolumbijac za portal "mojacrvenazvezda.net".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.