Izvor: Piplmetar.rs, 29.Jun.2023, 00:31

Bomba u AdmiralBet ABA ligi

Autor: Aleksandar Obrenović

nedelja 25.06.2023.

21:01

Izvor: Sportske.net


Dejan Radonjić nema posao još od odlaska iz Panatinaikosa sredinom sezone gde se nije najbolje snašao, ali je ostavio ipak >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << veliki trag vodeći Crvenu zvezdu u dva navrata i Budućnost iz Podgorice. 
Sada bi petostruki osvajač AdmiralBet ABA lige mogao da se vrati na mesto gde je počeo svoju trenersku karijeru. 
U pitanju je ekipa Budućnosti, kako javlja Radio televizija Crne Gore.
Petar Mijović je završio sezonu sa timom iz „Morače“, prethodno je ove sezone tim vodio Vladimir Jovanović koji je otišao nakon poraza od Borca iz Čačka. 
Predsednik Bokan je govorio nedavno da će ekipa Budućnosti ponovo biti jaka i da će konkurisati za tron AdmiralBet ABA lige, a sa Dejanom Radonjićem je to svakako moguće, o čemu ste mogli da čitate OVDE.
Čini se da bi to moglo da se manifestuje baš na ovaj način, dovođenjem jednog od najboljih trenera sa ovih prostora…


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.