Bolomboj: Moramo da usporimo Dorsija i Vilbekina, oni pokreću tim

Izvor: B92, 13.Nov.2023, 20:19

Bolomboj: Moramo da "usporimo" Dorsija i Vilbekina, oni pokreću tim

Košarkaš Crvene zvezde Džoel Bolomboj je izneo očekivanja pred duel sa Fenerbahčeom.

Crveno-beli dočekuju ekipu iz Istanbula u utorak od 20 časova i 45 minuta u "Beogradskoj areni".

Bolomboj je istakao da je ekipa spremna za duel sa Fenerom i kratko analizirao turski tim.

"Da, naravno da smo spremni. Nismo mnogo trenirali, ali jesmo onoliko koliko smo mogli na terenu i van terena. Gledali smo video materijal kako bismo maksimizirali >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << vreme koje smo imali na terenu. Moramo da usporimo njihove bekove Dorsija i Vilbekina. Oni su ti koji pokreću njihov tim i moramo da ih usporimo. Ukoliko im budemo zaustavili bićemo u dobroj poziciji", rekao je Bolomboj.

Crveno-beli se nalaze u "paklenom" ritmu, s obzirom da posle dva dana od utakmice u Zadru igraju protiv Fenerbahčea na domaćem terenu, a potom sledi i duel sa Olimpijakosom u Pireju. Ipak, njemu to ne smeta.

"Definitivno smo imali mnogo mečeva u roku od pet dana, ali imamo i mnogo momaka sa iskustvom. Koristimo svaki momenat za oporavak i radimo sve kako bismo bili spremni za svaki meč", zaključio je prvotimac Zvezde.

Crveno-beli dočekuje Fenerbahče sa skorom 2-5, dok turski tim ima pet pobeda i dva poraza.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.