Bojana Rajić: Svi detalji tajne veridbe i trudnoće

Izvor: Story, 23.Maj.2015, 13:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojana Rajić: Svi detalji tajne veridbe i trudnoće

Nekadašnji model Bojana Rajić u trećem je mesecu trudnoće sa Branislavom Đurđevićem, izvršnim direktorom JP Elektromreža Srbije i predsednikom Skupštine KK Crvena zvezda, a dok iščekuju njihovo prvo zajedničko dete, presrećni par uveliko sprema venčanje.

foto: Story press

Stare izreke da nije sramota pasti već ne ustati, kao i da samo borci imaju pravo na mir, još jednom su se dokazale u realnosti, ovog puta kroz ljubavnu priču bivše manekenke >> Pročitaj celu vest na sajtu Story << Bojane Rajić, čiji su dramatični obrti u emotivnom životu tokom braka sa golmanom Vladimirom Stojkovićem uvek privlačili pažnju najšire javnosti. Ipak, ekscesno ponašanje njenog bivšeg supruga, teorije i dokazi o jednostranim i obostranim preljubama, emocije njihovog sina Lava, kao i razvod nakon kog su odahnuli ne samo protagonisti ove drame, već i vaskolika medijska publika, nisu pokolebali Bojanu u njenoj potrazi za savršenim partnerom i brakom. Na kraju, ovaj njen unutrašnji optimizam uspeo je da se preslika i na stvarnost: Bojana je u trećem mesecu trudnoće i početkom ovog leta planira da stane pred matičara. Otac deteta koje nosi i njen izabranik je Branislav Đurđević, izvršni direktor JP Elektromreža Srbije i predsednik Skupštine Košarkaškog kluba Crvena zvezda. Predviđeni termin za porođaj je kraj oktobra.

Veridba je nedavno obavljena u jednom luksuznom beogradskom restoranu i u krajnje intimnoj atmosferi, zaštićena od očiju radoznalaca, uz tihu muziku, raskošan prsten i onoliko vina koliko trudnica sme da popije, pošto su baš tih dana saznali da je ona u drugom stanju.

Bojana Rajić: Lav bi da bude zet Dzleta Savića (FOTO)

Svi prijatelji, a posebno buduća kuma Nataša Bekvalac, s nestrpljenjem očekuju polaganje bračnih zaveta, mada par insistira na tome da se svečana ceremonija obavi u uskom krugu najbliže rodbine i prijatelja. S obzirom na to da je venčanje zakazano za početak leta, nije teško pretpostaviti da će njih dvoje za medeni mesec odabrati neko mesto iz snova. A ono što dodatno podgreva celu priču jeste činjenica da su Bojana i Branislav odlučili da do venčanja žive odvojeno. Ona će boraviti u stanu koji je njenom sinu ostavio otac, a on u svom. Oboje su presrećni zbog prinove koja je na putu, a nekadašnja manekenka odlučila je da se porodi u Ginekološko-akušerskoj klinici Narodni front, pošto je tu donela na svet sina Lava i prezadovoljna je tretmanom u ovoj čuvenoj ustanovi.

Ipak, stvari se nisu odigrale tako brzo i glatko kao što se na prvi pogled čini. Naprotiv, reč je o romansi koja u nastavcima i s prekidima traje veoma dugo. I baš to trajanje i emocije koje su još tu, jednako jake kao na samom početku nakon svih razlaza i ponovnih spajanja, za njih otklanjaju svaku sumnju da je reč o pravoj ljubavi.

Ovako izgleda najstarija sestra Bojane Rajić (FOTO)

Ova romansa počela je u njihovoj ranoj mladosti, mnogo pre nego što se Bojana uopšte upoznala sa svojim sada već bivšim suprugom, golmanom Vladimirom Stojkovićem. Ali, kao što inače biva sa mladalačkim ljubavima, putevi su im se vremenom razišli i oboje su otpočeli nove živote, svako u svom braku.

Ipak, Bojanin brak bio je sve samo ne harmoničan. S obzirom na to da je njen tadašnji suprug, poznati fudbalski golman i reprezentativac Vladimir Stojković, bio pravi magnet za nevolje, život s njim nikako nije mogao da bude lak. Za početak, kad je ušao u prvi tim Partizana, izazvao je buru gneva i ogorčenih komentara navijača i ljubitelja fudbala zbog odlaska iz Crvene zvezde u redove najljućeg rivala, a situacija je postala nepodnošljiva nakon što je iziritiran konstantnim napadima obukao majici na kojoj je bilo ispisano: Oprostite mi moju ružnu prošlost. Posle toga, baš kao i pre braka i rođenja sina Lava, u javnosti su se gotovo redovno pojavljivale brojne fotografije iz njegovih burnih noćnih provoda sa društvom i raznim devojkama, dok se Bojana najčešće slikala sa detetom. I naposletku, kad su stvari već počele da izmiču kontroli, na brojne optužbe da se uopšte ne ponaša kao pristojan muž i otac, Vladimir je odgovarao kritikama na račun Bojaninog bračnog ponašanja. Neke od njih bile su vrlo brutalne. Kulminacija njihovih bračnih problema bio je policijski izveštaj o porodičnom nasilju, ali taj nemili događaj oboje su demantovali. Ipak, bilo je jasno da je razlaz neminovan, a tada je žena ranjiva i potreban joj je oslonac.

- Svaki čovek sam je na ovoj planeti. Čak i sa muškim osloncem ima mnogo briga i ako nisi spreman da se boriš bez takve podrške, onda nisi spreman ni s njom – rekla je tada Bojana za Story.

Bojana Rajić traži crkveni razvod od Stojkovića

U to vreme ni sama nije bila sigurna da li će se uopšte odvažiti da ikada više sklopi brak. Razvod je, kažu stručnjaci, posle smrti bližnjih najstresnija moguća situacija u životu i ne postoji čovek koji iz toga izađe bez trauma. Ali, izgleda da je Bojanino srce naslućivalo dalji razvoj događaja.

- Kad je reč o bračnim planovima za budućnost, ne mogu sa sigurnošću da kažem ni da ni ne. Sam potpis trenutno mi deluje kao nešto što možda ne bih uradila, ali sebe ne vidim ni kao ženu koja do kraja života živi sama. Možda bih volela da dobijem još jedno dete i Lavu podarim društvo – rekla je u svom intervjuu za Story neposredno nakon razvoda.

Budući da se prava ljubav i kašalj nikako ne mogu sakriti, kad se burni period oko Bojaninog razvoda konačno okončao, skoro da nije bilo iznenađujuće što su ona i Branislav ponovo počeli da se viđaju. Ali, ni to još nije bio hepiend ovog romantično-dramatičnog serijala u više nastavaka. Čoveku kao što je Branislav, visokom funkcioneru ogromne kompanije i košarkaškog kluba, najmanje su u životu potrebne glasine i paparaci za vratom. A s obzirom na ogromno interesovanje javnosti za sapunicu oko Bojaninog razvoda, upravo je to i dobio. Bio je to teret koji je ona morala da nosi, ali on nije.

- Bilo mi je veoma ponižavajuće da svakodnevno čitam u novinama o svom privatnom životu, bilo da je reč o pozitivnim ili negativnim komentarima. Doživela sam zasićenje u tački trpljenja od koje dalje nisam mogla, mada u svemu tome nisam učestvovala. Čekala sam da sve to prođe – priznala je Bojana u to vreme u intervjuu za naš magazin.

Postojala je opasnost da će se zbog odgovornih funkcija koje obavlja, Branislav povući iz ove priče. U tom periodu njihov odnos postao je napet, a govorilo se čak i o drugom, ovoga puta konačnom razlazu. To je Bojanu, koja je bila uverenu da je našla čoveka svog života, dovodilo do suza, mada je zbog sina Lava morala da se ponaša kao da je sve u redu. Ali, ljubav se pokazala izdržljivijom čak i od beskrajnog strpljenja paparaca i nakon što je, uz dosta napora, Bojana uspela da svoj privatni život zakloni od javnosti i medija, Branislav je morao da posluša srce.

Danas je vrlo popularna rečenica: Na kraju je sve u redu, ako nije sve u redu, znači da nije kraj. Ova duga romansa sa usponima i padovima koja će, po svemu sudeći, konačno ući u mirnije vode, to i dokazuje.

Piše: Igor Karanov
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Story...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Story. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Story. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.