Bojan Đorđić igra za 90 funti nedeljno!

Izvor: Sportski Žurnal, 04.Dec.2011, 22:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bojan Đorđić igra za 90 funti nedeljno!

Bojan Đorđić rođeni Beograđanin, nekad švedski reprezentativac i igrač Crvene zvezde, igra za 90 funti nedeljno u Blekpulu članu Čempionšipa. Vezista (29) kuburi sa povredama, još uvek nije ni debitovao za novi klub, pa je pristao na minimalac.
- Bojan je to prihvatio jer je smatrao da će se oporaviti i početi da igra, pa će sve doći na svoje mesto. Međutim, za sad nije tako – rekao je izvor iz kluba.
Ipak, Đorđićev prijatelj je čitav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << slučaj prijavio Sindikatu profesionalnih fudbalera Engleske, jer prema pravilima igrač mora da prima nedeljnu platu od najmanje 243 funti. Objašnjenje je da Bojan samo trenira, ne igra, pa otud 90. Sindikat je sad naložio Blekpulu da ga pusti u januaru, ako ne računa na njega.
Đorđić je kao član Mančester Junajteda bio proglašen za najboljeg mladog fudbalera u sezoni 1999/2000. Igrao je još za Crvenu zvezdu, Rendžers, Plimut, AIK, Videoton.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.