Izvor: Danas, 21.Maj.2023, 20:27

Bodiroga otkrio kada će se znati da li će i Zvezda i Partizan igrati u Evroligi: I za takmičenje je plus da imamo dva kluba iz Beograda

Prvi čovek Evrolige Dejan Bodiroga, koji trenutno boravi na fajnal-for turniru u Kaunasu, rekao je da su Crvena zvezda i Partizan svojim ovogodišnjim nastupima zaslužili da se i sledeće sezone nađu u najkvalitetnijem košarkaškom takmičenju u Evropi.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan,   Evroliga,   Košarka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Bodiroga: Krajem juna konačna odluka o učešću "večitih" u Evroligi; Kalinić demantovao povratak u Zvezdu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Maj.2023

Predsednik košarkaške Evrolige Dejan Bodiroga izjavio je danas da će krajem juna biti poznato da li će i Partizan i Crvena zvezda igrati naredne sezone u najkvalitetnijem evropskom klupskom takmičenju, prenose beogradski mediji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.