Bobi: Umor učinio svoje, okrećemo se ABA ligi

Izvor: Mondo, 26.Sep.2014, 18:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bobi: Umor učinio svoje, okrećemo se ABA ligi

Najbolji pojedinac crveno-belih u porazu od Efesa smatra da je njegov tim postao žrtva napornog programa na turniru u Istanbulu.

Foto: MN Press

Tri (pre)jake utakmice za četiri dana bile su više nego što ova ekipa Crvene zvezde Telekom trenutno može da podnese, rezimirao je Boban Marjanović utiske posle poraza od Efesa 59:76.

Beograđani su samo u prvoj četvrtini imali "aktivan" rezultat, posle toga su izabranici Dušana Ivkovića bili znatno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << čvršći i konkretniji.

"Krenuli smo stegnuto, a malo je i umor učinio svoje, jer ovo je ipak bila treća prejaka utakmica, koju smo odigrali uz samo jedan dan odmora. To je premalo da se na pravi način oporavi i spremi za fenomenalne igrače u protivničkom timu", rekao je za "Sport Network" prvi strelac Zvezde sa 20 poena.

Kada se uzmu u obzir neuigranost, skoro priključenje timu Kalinića i posebno Jovića, pa nespremnost Dangubića posle povrede, crveno-beli mogu da pronađu opravdanja za lošu partiju.

Međutim, ovo je bio poslednji takav meč, od sledećeg petka i gostovanja Levskog u Pioniru, tražiće se pre svega pobede, a potom i bolja igra.

"Idemo dalje. Pridružila su nam se sva pojačanja i sada počinjemo da se spremamo za ono što sledi, a to je start ABA lige", dodao je Marjanović.

Efes je pokazao izabranicima Dejana Radonjića recept za uspeh.

"Nakon dva poraza smo shvatili da ne možemo da igramo utakmice na 100 poena", poručio je Dario Šarić, letošnje pojačanje iz Cibone i 12. pik na NBA draftu.

"Zvezda nam je u prvom poluvremenu dala samo 28, odigrali smo dobro u odbrani i mislim da nam je to jedina vodilja, ako mislimo nešto da uradimo".
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Marjanović: Umor učinio svoje

Izvor: B92, 26.Sep.2014

Centar Crvene zvezde Boban Marjanović istakao je umor i naporan ritam na pripremnom turniru u Istanbulu kao uzrok ubedljivog poraza od Anadolu Efesa...Crveno-beli su zabeležili tri poraza, najmanje a igrači Zvezde su najmanje pokazali upravo u poslednjem meču u kojem su poraženi 76:59..."Počeli...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.