Boban Marjanović: U braku je lepše

Izvor: Scandal.rs, 15.Apr.2015, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boban Marjanović: U braku je lepše

Impresivna visina jednog od najboljih košarkaša u Evropi Bobana Marjanovića, igrača “Crvene zvezde”, koji privlači pažnju najvećih klubova Starog kontinenta, prvi je utisak koji ostavlja na sagovornika. Međutim, tokom razgovora, visina od dva metra i dvadeset jednog centimetra kao njegov najupečatljiviji adut brzo pada u senku, jer njegova narav i karakter prosto plene.

Velikodušan, neposredan i spreman da se našali i na svoj račun, dvadesetšestogodišnji >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << košarkaš “Crvene zvezde” uživa u partijama na terenu, kao i u slobodnom vremenu koje provodi sa suprugom Milicom i troipogodišnjim sinom Vukom. Talenat za košarku i fizičke predispozicije ovog sportiste bili su dobitna kombinacija za karijeru, kojoj mnogi tek predviđaju vrhunac.

Tročlana porodica Marjanović pozirala je pred objektivom magazina “Hello!”, a poznati košarkaš, između ostalog, otkrio nam je kako mu je, osim mnogih sportskih titula, uspelo da osvoji srce svoje supruge, sa kojom je, posle četiri godine veze, prošle godine stao na “ludi kamen”.

Koliko je brak promenio vaš odnos?

Boban: “Sada nam je još lepše. Lepo je bilo i pre toga, ali sklapanje braka je ipak nešto posebno. To radite iz ljubavi i sigurno da to ne bih učinio sa ženom koju ne volim i pored koje se ne osećam lepo.”

Kako je proteklo slavlje?

Boban: “Mislio sam da neću uspeti da se opustim na svojoj svadbi, a proveo sam se sjajno. To mi je najbolji provod u životu. Svi su bili opušteni i veseli, baš nam je bilo lepo.”

Kompletan intervju pročitajte OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Boban Marjanović: U braku je lepše

Izvor: Svet, 15.Apr.2015

Impresivna visina jednog od najboljih košarkaša u Evropi Bobana Marjanovića, igrača “Crvene zvezde”, koji privlači pažnju najvećih klubova Starog kontinenta, prvi je utisak koji ostavlja na sagovornika. Međutim, tokom razgovora, visina od dva metra i dvadeset jednog centimetra kao njegov...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.