Boaći u reprezentaciji

Izvor: MozzartSport.com, 30.Avg.2017, 23:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći u reprezentaciji

Napadač Zvezde naknadno dobio poziv za mečeve protiv Konga u kvalifikacijama za Mundijal

Ričmond Boaći igra sezonu života u Crvenoj zvezdi, a stigla mu je i nagrada u vidu poziva za reprezentaciju Gane. Kako prenosi portal Ganasokernet, selektor Džejms Kvesi Apija naknadno mu je poslao poziv umesto povređenog napadača Ciriha, Rafaela Dvamene.

Zbog tih zdravstvenih problema Dvameni je i propao transfer u engleski Brajton. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Očekuje se da Boaći doputuje u Ganu u četvrtak uveče. Selekcija Gane će 1. septembra u kvalifikacijama za Mundijal dočekati Kongo, a četiri dana kasnije gostuje istom rivalu.

“Boaći je uvek spreman da služi svojoj zemlji. Poziv je stigao malo kasno, ali on će svakako dati 100 posto mogućnosti“, rekao je jedan od njegovih menadžera Oliver Artur za Ganasokernet.

Boaći je u kvalifikacijama za Ligu Evrope sa sedam golova bio najbolji strelac te faze takmičenja, a crveno-beli će posle 10 godina pauze igrati u grupi.

(FOTO: Starsport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

VELIKO PRIZNANJE: Jedan od najboljih stranaca Zvezde naknadno pozvan u reprezentaciju

Izvor: HotSport.rs, 31.Avg.2017, 00:21

Zvezda će imati predstavnika ovih dana u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.. . Ali ne evropskim, već afričkim u kojim se takmiči nacionalni tim ovog fudbalera.. Na spisku reprezentativaca Gane za kvalifikacioni meč sa Kongom našao se i Ričmond Boaći odlukom selektora Džejmsa Kvasi Apije....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.