Boaći u evro izlogu - Emisari sa Ostrva stižu na Marakanu!

Izvor: Sportske.net, 07.Dec.2017, 11:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći u evro izlogu - Emisari sa Ostrva stižu na "Marakanu"!

Sama činjenica da Zvezda večeras igra za plasman u šesnaestinu finala LE biće dovoljan motiv za igrače da pruže maksimum, a Ričmond Boaći će imati i dodatnu motivaciju.

Odavno na stadionu "Rajko Mitić" nije igrana ovako važna utakmica kao što će biti večerašnja između Crvene zvezde i Kelna. Meč šestog kola Lige Evrope nosi ogroman ulog za oba tima jer pobeda znači prezimljavanje u Evropi, a Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << na to čeka četvrt veka.

Svaki pojedinac moraće da bude na svom maksimumu kako bi ekipa ostvarila zajednički cilj, a motiva će biti na pretek. U slučaju Ričmonda Boaćija dodatnu motivaciju predstavljaće i činjenica da će reprezentativac Gane biti na skeneru emisara mnogih evropskih klubova koji su najavili dolazak na "Marakanu".

Više nema nikakve dileme oko toga da za Ričmonda Boaćija vlada veliko interesovanje sa različitih strana i samo je pitanje ko će Zvezdi poslati najbolju ponudu, odnosno koja će sredina najviše odgovarati samom igraču kada je u pitanju nastavak karijere.

Među onima koji će večeras sa tribina pratiti svaki potez reprezentativca Gane biće skauti Evertona, Brajtona i Vest Bromvič Albiona. Engleski klubovi imaće žestoku konkurenciju u slučaju Ričmonda Boaćija jer napadača Crvene zvezde žele Anderleht i moskovska Lokomotiva ali i bogati kineski klubovi.

Ovakva situacija odgovara crveno-belima jer veća potražnja garantuje i veću cenu, pa se očekuje da Zvezda od prodaje Ričmonda Boaćija inkasira najmanje 6 miliona evra.

Boaći je u kalendarskoj godini na izmaku odigrao 46 utakmica i postigao čak 38 golova u svim takmičenjima u kojima je predstavljao aktuelnog vicešampiona Srbije.

Utakmica Crvena zvezda - Keln igra se večeras od 21 čas na našem najvećem stadionu.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NEMAČKI MEDIJI U PANICI: Marakana je PAKAO, a Keln čeka 50.000 FANATIKA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2017

Blago je rečeno da su u strahu...Fudbaleri Kelna bi večeras u slučaju pobede nad Crvenom zvezdom mogao da izbori plasman u šesnaestinu finala Lige Evrope, ali su nemački mediji veoma oprezni u izjavama...Pročitajte i:..Crvena zvezda na evropsko proleće čeka 25 godina, Keln 28 godina. To znači...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.