Boaći se vratio!

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018, 22:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boaći se vratio!

Sjajna informacija za navijače našeg šampiona!

Ričmond Boaći biće novo pojačanje Crvene zvezde, prenosi "Hotsport" večeras.

On je višak u Đangsuu, a Crvenoj zvezdi je bio potreban napadač nakon što je Aleksandar Pešić dogovorio odlazak iz našeg najtrofejnijeg kluba.

Nakon utakmice u Rigi uprava je dobro razmislila da li da angažuje novog napadača, a izbor je pao upravo na >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Boaćija.

Na kraju, nakon pregovora koji su trajali nekoliko dana, doneta je odluka da fudbaler iz Gane pojača redove Crvene zvezde gde stiže kao pozajmljen igrač.

On neće igrati samo do decembra, kako je pisano prethodnih dana, već će sezonu završiti u crveno-belom dresu!

Očekujemo sutra i zvaničnu potvrdu.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Koliko će Zvezda platiti Boaćija?

Izvor: Sportske.net, 13.Jul.2018

Ričmond Boaći stiže na godinu dana u Crvenu zvezdu...Fudbaler iz Gane koji je u Crvenoj zvezdi izrastao u fudbalera koji je bio jedan od traženijih stranaca u istoriji našeg najtrofejnijeg kluba, Ričmond Boaći, ponovo će igrati u Ljutice Bogdana...O tome smo vam pisali malopre, a da li znate...

Nastavak na Sportske.net...

Pešić se oprostio od Zvezde i Srbije: Dobro je što u Arabiji nema Parova i Zadruge! Igraću na svemirskom stadionu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 14.Jul.2018, 11:09

Zarez, a ne tačku na boravak u Crvenoj zvezdi stavio je najbolji strelac tima u prošloj sezoni Aleksandar Pešić. Tek što je potpisao ugovor sa Al Itihadom iz Saudijske Arabije popularni Šilja se vratio u Beograd i u razgovoru za klupsku televiziju se oprostio od saigrača sa kojima je delio dobro...

Nastavak na MozzartSport.com...

U CRVENOJ ZVEZDI ŽELjNO OČEKUJU POVRATAK: Boaći stiže u ponedeljak!

Izvor: Večernje novosti, 14.Jul.2018

Novi, stari fudbaler crveno-belih se odrekao čak 700.000 evra. Neće imati pravo da igra u utorak u revanšu protiv Spartaksa, tako da će biti spreman za bitke od drugog kola kvalifikacija LŠ NAJVEĆE pojačanje stiže u pravi čas. Na veliko oduševljenje svih u Crvenoj zvezdi,...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.