Blažo Raosavljević: Pričali smo sa Bugarima 15 minuta, srećni su jer misle da će nas lako proći!

Izvor: Telegraf.rs, 16.Jul.2016, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blažo Raosavljević: Pričali smo sa Bugarima 15 minuta, srećni su jer misle da će nas lako proći!

Sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević, zajedno sa poslovnim direktorom Stefanom Pantovićem, ponovo su bili srećne ruke za crveno-bele na žrebu u Nionu.

Ludogorec je tim koji je svakako po meri Raosavljevića.

- Utisci posle žreba su mi dobri. Mislim da je u onoj skraćenoj grupi bilo bitno izbeći Vitoriju iz Plzena i Kopenhagen i to se desilo. Ostale ekipe su u suštini ujednačene, tako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da bilo koga da smo izvukli, isto bi bilo - rekao je Raosavljević za klupski sajt i dodao:

Foto: crvenazvezdafk

- Nisu nam nepoznanica jer smo igrali već jedan meč sa njima, tada su pobedili, ali smo nastupili u kombinovanom sastavu. Zbog toga mislim da su šanse 50:50, a blaga prednost im je što su iskusniji su od nas u evropskim takmičenjima.

Po rečima sportskog direktora Zvezde, i Bugari su srećni ishodom žreba.

- Nismo mnogo pričali, ali stekao sam utisak da im odgovara što su nas izvukli i da su srećni zbog toga jer misle da će nas lako proći. Pričali smo nekih 15 minuta oko nekih tehnikalija, pre svega oko dolaska naših navijača, ali treba prvo da prođemo Maltežane pa ćemo znatno više pričati o tome. Naravno nadamo se da ćemo uspešno završiti ovo kolo i da ćemo ozbiljnom i odgovornom igrom nadigrati Maltežane - zaključio je sportski direktor.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Raosavljević: "Bugari srećni, misle da će nas lako proći"

Izvor: Sportske.net, 16.Jul.2016

Sportski direktor FK Crvena zvezda Blažo Raosavljević preneo je utiske kolega iz bugarskog Ludogoreca nakon što se vratio sa žreba u Nionu...Fudbalski klub Crvena zvezda u petak je saznao ko su mu potencijalni rivalu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Šampiona Srbije na žrebu su predstavljali...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.