Blažič: Naučili smo lekciju u Izraelu

Izvor: Sportski Žurnal, 27.Nov.2013, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blažič: Naučili smo lekciju u Izraelu

Vreme je za revanš! Imaće Crvena zvezda milion motiva da sutra izađe kao pobednik iz sudara sa Makabijem.
(FOTO: N. Negovanović)
Slovenački reprezentativac Jaka Blažič, u Evroligi je imao najbolji poenterski učinak upravo u Tel Avivu. Bio je te večeri jedan od retkih Zvezdinih košarkaša na nivou, ubacio je 17 poena, uz zadovoljavajući procenat šuta.
- Jako bitna utakmica je pred nama. Izgubili smo dvadesetak razlike tamo, hoćemo da se revanširamo. Potrebni su nam bodovi da se plasiramo u Top 16, to nam je cilj. Verujemo da možemo dalje, protiv najvećeg protivnika Baskonije igraćemo kod kuće. Možemo svakoga u grupi da pobedimo – u nekoliko rečenica Jaka Blažič je poslao jasnu pozivnicu za spektakl simpatizerima Zvezde.
Sećanje na 15. novembarsko veče i bombardersko raspoloženje Makabijevih asova van linije 6,75, poziva na mudriju taktiku u sutrašnjem susretu i budi među Zvezdinim prvotimcima ogromnu želju da vrate dug s kamatom.
- Upali smo u njihov ritam, raspucali su se. Moramo sada da igramo agresivnije odbranu i ne pravimo greške u napadu kao u Tel Avivu. Srljali smo, verujem da je lekcija naučena.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Radonjić: Hoćemo da se revanširamo Makabiju, možemo to uz navijače

Izvor: Blic, 27.Nov.2013

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa veoma motivisana da protiv Makabija zabeleži važnu pobedu u borbi za Top 16 fazu Evrolige i revanšira se Izraelcima za ubedljiv poraz u Tel Avivu..."Jedina utakmica u dosadašnjem delu Evrolige gde nismo imali šanse da...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.