Blažič: Imamo još puno toga da uradimo

Izvor: RTS, 06.Dec.2014, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Blažič: Imamo još puno toga da uradimo

Košarkaši Crvene zvezde nisu krili zadovoljstvo nakon pobede protiv Valensije i izborenog velikog uspeha u vidu plasmana u Top 16 Evrolige.

Crveno-beli, međutim, nisu odstupali u izjavama od onoga na šta su nas navikli u dosadašnjem toku sezone. Ključne reči u izjavama Jake Blažića i Bobana Marjanovića bile su zajedništvo, kolektiv, odbrana...

„Svima nam je drago šo smo ušli u Top 16 fazu Evrolige. To je veliki uspeh za Crvenu zvezdu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Ove godine smo puno postigli, ali imamo još puno toga da postignemo. Želimo da nastavimo u ovakvom ritmu. Imamo još puno da radimo", rekao je slovenački reprezentativac.

„Ova pobeda i ovaj prolazak nam puno znače na polju samopuzdanja. Ja sam bio pomalo nervozan, nisam odigrao najbolje, ali svejedno smo dobili, možda čak i laganije nego što smo očekivali. Do kraja ove faze Evrolige naši ciljevi su jasni. Idemo na pobedu u oba meča", rekao je Jaka Blažič.

Boban Marjanović nije na najbolji način otvorio utakmicu. Na poluvreme je otišao sa samo četiri poena pored svog imena. Ali je u nastavku proradio i još pokazao zbog čega je najkorisniji igrač Evrolige.

„Dokazali smo da smo kolektiv, da pomažemo jedni drugima. Uvek kažemo da je odbrana ključna, i upravo smo najviše zbog nje prošđli u Top 16. Ovo je bila jako teška utakmica. Pobediti Valensiju na njihovom terenu je stvarno tepko. Mi smo pobedili zasluženo, a meč smo prelomili maltene u prvoj četvrtini", naglasio je Marjanović.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.