Bjelica izgubio poverenje trenera

Izvor: Vesti-online.com, 20.Dec.2015, 23:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica izgubio poverenje trenera

Posle dobrog starta u dresu Minesote, Nemanja Bjelica je izgubio poverenje trenera. Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde, LaboraL Kuće i Fenerbahčea igra sve manje i manje u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Košarkaši Minesote pobedili su Bruklin u gostima sa 100:85, a prošlogodišnji MVP Evrolige igrao je samo tri minuta i za to vreme sve što je uradio bila su dva faula koje je napravio.

Očigledno, lakša povreda je Bjelicu izbacila iz ritma, pa nikako da se vrati u formu sa početka sezone. Ipak, liga je duga, pa verujemo da će naš as da zablista u dresu Timbervulsa.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.