Bjelica: Promena trenera probudila rivala

Izvor: BKTV News, 22.Nov.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bjelica: Promena trenera probudila rivala

Crvena zvezda nada se prekidu niza od četiri poraza.

Košarkaši Crvene zvezde sutra će u okviru 9. kola evrolige od 21 čas dočekati Baskoniju. Tim povodom trener crveno-belih Dušan Alimpijević pozvao je navijače da pruže podršku u meču protiv Baskonije u Evroligi i vode ekipu do prve pobede posle četiri poraza u elitnom takmičenju.

"Ocekuje nas težak meč, kao i svaki u Evroligi. >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Baskonija u poslednjih nekoliko nedelja igra izvanredno, a ogroman individualni kvalitet pojedinaca je stavljen u službu tima, što je, uz promenu trenera, donelo rezultat. Moramo da odigramo maksimalno dobro", rekao je Alimpijević za klupski sajt.

Iskusni krilni centar Milko Bjelica, nekadašnji član baskijskog kluba, upozorava na činjenicu da je protivnik odlično reagovao na promenu na trenera.

"Baskonija je posle lošeg starta izvršila neke izmene, tu prvenstveno mislim na trenera. Ekipa je reagovala fenomenalno, nanizali su nekoliko vrednih pobeda u Evroligi i nacionalnom prvenstvu. Sada su, za razliku od početka sezone, u izvanrednoj formi. Međutim, mi moramo da se usredsredimo na nas i našu igru, da podignemo kvalitet odbrane, odigramo tečnije u napadu i to je ključ uspeha. Pozivam navijače da dođu i pruže nam podršku, igramo izuzetno jako i teško takmičenje i uz njihovo bodrenje sve je na parketu lakše" rekao je Bjelica.

Iz Zvezde su podsetili da će za ovu priliku u Beogradskoj areni postaviti dva video bima kako bi svi koji dođu u halu mogli da prate i fudbalsku utakmicu Lige Evrope između Crvene zvezde i BATE Borisova od 19 sati.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.