Bivši trener Zvezde otpisao Stojiljkovića, Srbin na novom zadatku!

Izvor: Sportske.net, 13.Avg.2019, 15:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši trener Zvezde otpisao Stojiljkovića, Srbin na novom zadatku!

Ostaje na Pirinejima.

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nikola Stojiljković je promenio klub nakon početka sezone u Portugalu.

On je stigao u redove Boaviste kao pozajmljen igrač Brage, a "panteri" će imati opciju da otkupe njegov ugovor na kraju sezone.

"Veoma sam srećan što ću predstavljati klub kakav >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je Boavista", rekao je Stojiljković posle potpisivanja ugovora.

Stojiljković je ponikao u Radu, a od 2013. do 2015. je igrao za Čukarički. Potom se preselio u Bragu, a igrao je i na pozajmicama u Kajzeriju, Crvenoj zvezdi i Majorci, da bi se naposletku vratio u Bragu.

Novi trener Brage je bivši trener Zvezde Rikardo Sa Pinto, ali ni to nije pomoglo srpskom napadaču da obezbedi mesto u ekipi.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.