Bivši košarkaš Zvezde se vratio u Budućnost!

Izvor: Telegraf.rs, 06.Jul.2016, 07:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši košarkaš Zvezde se vratio u Budućnost!

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde, Budućnosti, Mega leksa i Venecije Boris Savović vratio se podgoričku Budućnost, objavio je njegov agent Miodrag Ražnatović.

Savović je u dva navrata nosio dres Budućnosti (2009-2010, 2015), a tokom karijere nastupao je i za Hemofarm, Galatasaraj, Crvenu zvezdu, minhenski Bajern, Ulm, Turk Telekom i Mega Leks, pre nego što je u januaru ove godine pojačao Veneciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Krilni centar ima sa Hemofarmom osvojenu titulu u ABA ligi, dok je u dresu Crvene zvezde osvojio Kup Radivoja Koraća

Kao član Bajerna osvojio je titulu prvaka Nemačke uz po dve titule i dva Kupa u Crnoj Gori.

Boris Savovic, returned to Aba league team, Buducnost Voli from Montenegro! #BeoBasket

— Misko4Raznatovic (@MiskoRaznatovic) July 5, 2016

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Bivši igrač Zvezde ponovo u Budućnosti

Izvor: Sportske.net, 06.Jul.2016

Košarkaš koji je već dva puta u svojoj karijeri bio član Podgoričana, sada će i treći put potpisati ugovor sa ekipom Budućnosti...Boris Savović je po treći put igrač Budućnosti iz Podgorice...Novi trener Vlado Šćepanović je sa radošću dočekao vest da je njegov novi krilni centar Boris...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.