Bivši košarkaš Zvezde i Partizana u Turskoj

Izvor: B92, 10.Jul.2023, 13:57

Bivši košarkaš Zvezde i Partizana u Turskoj

Bivši košarkaš Partizana i Crvene zvezde Kori Volden novi je član Galatasaraja, saopštio je danas istanbulski klub na zvaničnom sajtu.

Volden (31) je u redove učesnika FIBA Lige šampiona stigao iz Bajerna kao slobodan igrač i potsiao ugovor na godinu plus godinu.

Amerikanac je prethodne dve sezone proveo u klubu iz Minhena, a pre toga po jednu u Crvenoj zvezdi i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Partizanu.

Prošle sezone je u Evroligi odigrao 29 mečeva, uz prosečni učinak od 8,8 poena i 2,3 asistencije.

Galatasaraj u sledeću sezonu ulazi sa potpuno promenjenim sastavom, pošto su ekipu koju sa klupe vodi Zvezdan Mitrović pre Voldena pojačali i Džona Radebo, Miralem Halilović, Samet Gejik, Akvasi Jeboa i Ismet Akpinar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Turska

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.