Bivši kapiten Zvezde blizu Igokee

Izvor: BanjalukaLive.com, 27.Sep.2015, 18:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši kapiten Zvezde blizu Igokee

Bivši kapiten Crvene zvezde Vuk Radivojević blizu je potpisa za Igokeu. Radivojević je trenutno sa ekipom Fenerbahčea, sa kojom je potpisao kratkoročni ugovor, na turniru u Zadru, a na treningu Igokee bi, kako saznaje Mondo, trebao da se pojavi u ponedjeljak. Tada bi trebao i da potpiše ugovor sa šampionom BiH. Radivojević, koji ima 32 godine je karijeru počeo u mlađim kategorijama Partizana. Seniorsku >> Pročitaj celu vest na sajtu BanjalukaLive.com << košarku je počeo igrati u Slogi, zatim je od 2003. do 2007. godine igrao za Crvenu zvezdu, potom je otišao u Fuenlabradu, pa se ponovo vratio u Zvezdu 2009. godine. Nakon jedne sezone odlazi u FMP, pa se ponovo vraća u Zvezdu iz koje odlazi u Turk Telekom, pa u Vroclav. Slobodan Nikolić i Predrag Bogosavljev su jedini igrači sa više mečeva odigranih u dresu Crvene zvezde od Radivojevića, koji je na Evropskom prvenstvu 2007. u Španiji bio član reprezentacije Srbije. (Mondo,Foto:Youtube/screenshot)  
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Partizan

Nastavak na BanjalukaLive.com...






Povezane vesti

PRONAŠAO KLUB: Bivši kapiten Zvezde stiže u Igokeu

Izvor: HotSport.rs, 28.Sep.2015, 09:09

Nekadašnji kapiten Crvene zvezde, Vuk Radivojević, najveorvatnije će potpisati ugovor sa ekipom Igokee iz Aleksandrovca.. . Kako prenosi Sportski žurnal, iz tabora Aleksandrovčana je potvrđeno da su sa bivšim kapitenom crveno-belih Vukom Radivojevićem postigli načelan dogovor i da je ostalo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BanjalukaLive.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BanjalukaLive.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.