Bivši kapiten Crvene zvezde napušta Marakanu

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 09:14

Bivši kapiten Crvene zvezde napušta "Marakanu"

Bivši kapiten Crvene zvezde, a sada dugogodišnji član stručnog štaba crveno-belih će najverovatnije napustiti klub iz Ljutice Bogdana.

Sve izvesniji dolazak Baraka Bahara će dovesti do velikih promena u stručnom štabu redova aktuelnog šampiona Srbije.

Nenad Milijaš je na klupi Crvene zvezde od njegovog penzionisanja, 2014. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << godine, odmah je postao pomoćnik Vladana Milojevića, posle je dobio još veće ingerencije za vreme mandata Dejana Stankovića, da bi nstavio i sa Milošem Milojevićem.

Milijaš je od nedavno vlasnik i PRO licende, tako da je sada pravi trenutak da krene da gradi sopstvenu karijeru.

Već se prošlog leta pričalo o njegovom odlasku u Voždovac, dok je imao i razgovor sa bivšim saigračem, a sada sportskim direktorom Radničkog iz Kragujevca Slavkom Perovićem o preuzimanju ekipe iz srca Šumadije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.