Bivši igrač Zvezde pojačao Cibonu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Okt.2017, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši igrač Zvezde pojačao Cibonu

Pre punih sedam godina nastupao je za Crvenu zvezdu, a posle putešestvija po svetu, sada već iskusni američki bek ponovo će igrati košarku na ovim prostorima pošto je postao novi igrač zagrebačke Cibone.

U pitanju je 30-godišnji Džamar Jang, koji je među "vukove sa Tuškanca" stigao na insistiranje trenera Slobodana Subotića sa kojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << je sarađivao u Libanu u ekipi Al Rijad.

Tokom bogate igračke karijere Jang je nastupao još i za Šarlroa, Ventspils, Orlean, Nižnji Novgorod, Levaloa i Hapoel Haifu. Poslednji angažman mu je bio na egzotičnoj destinaciji pošto je bio član ekipe Urakan del Atlantiko iz Dominikanske Republike.

OFFICIAL; Jahmar Young signs with @kk_cibona! Welcome back to #ABALiga!

Read more at: https://t.co/pWziQqZuD1 pic.twitter.com/mkxez6B5zZ— ABA Liga (@ABA_League) October 18, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.