Bivši fudbaler Zvezde oboleo od leukemiju: Pomozite Stefanu!

Izvor: B92, 25.Maj.2018, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bivši fudbaler Zvezde oboleo od leukemiju: Pomozite Stefanu!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Stefan Čikić oboleo je od leukemije i hitno mu je potrebna krv, objavio je klub sa Marakane.

"Zvezda poziva sve dobre ljude da pomognu davanjem krvi i širenjem ove objave kako bi što više pomogli našem Stefanu. Hvala", navodi se na zvaničnom Instagram profilu Crvene zvezde.

Svi koji žele da pomognu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i imaju krvnu grupu A mogu da se testiraju svakog dana od 8.00 do 10.00 u Institutu za transfuziju krvi Srbije, potom da daju krv i naglase da je ona za Stefana Čikića.

Dvadesetčetvorogodišnji Stefan je prošao omladinsku školu Crvene zvezde, a potom je igrao za Sinđelić i Dinamo Pančevo, kao i za ekipu Košica u Slovačkoj.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivši fudbaler Zvezde oboleo od leukemije, hitno potrebna krv! (FOTO)

Izvor: BKTV News, 25.Maj.2018

Igrači i navijači apeluju!..Nekadašnji mladi fudbaler Crvene zvezde, Stefan Čikić nalazi se u najbitnijoj utakmici života. Bori se protiv opake bolesti leukemije. Zato je Crvena zvezda i pozvala sve ljude koji žele da pomognu da daju krv za Stefana. Potrebna je A pozitivna krv...Zvezdaši, ujedinimo...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.