Bitka večitih za Todorovskog

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 19:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bitka "večitih" za Todorovskog

Aleksandar Todorovski (26), desni bek Rada, na meti je dva najtrofejnija srpska kluba.

Prvotimac "građevinara" figurira kao potencijalno rešenje za Crvenu zvezdu, ukoliko Pavle Ninkov ove zime ode u inostranstvo. Nije tajna da reprezentativni bek ima dozvolu u slučaju primamljive ponude, iako je u planovima novog trenera Roberta Prosinečkog. Ugovor mu ističe za godinu dana, pa >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << su u Zvezdi svesni da bi bilo bolje da ga puste ove zime.

Još jedan Makedonac u Humskoj

Isah višak na "Marakani" zbog Božića

Lukić: Bez "Delija" liga bi bila amaterska

Prosinečki kao Bekenbauer

Monako opet traži Marka

JSL: Zvezda dvostruko gledanija

Ostaje samo da se vidi da li bi uprava Rada na čelu sa Rankom Stojićem dozvolila makedonskom reprezentativcu da ode na "Markaanu", s obzirom na to da se prvi čovek kluba sa Banjice žalio da Zvezda nije platila ni dinar za Andriju Kaluđerovića.

Todorovski je ove jeseni bio praćen i od trenera Partizana Aleksandra Stanojevića, pa ostaje da se vidi na koju će stranu Topčideskog brda, ili će eventualno otići u inostranstvo.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.