Biševac: Imam tremu

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Feb.2011, 09:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Biševac: Imam tremu

Novo-staro lice u nacionalnom timu Srbije. Posle tri godine kapiten Valensijena, i nekadašnji prvotimac Crvene zvezde, Milan Biševac dobio je poziv od Vladimir Petrovića. Osmeh mu ne silazi sa lica, veruje stameni defanzivac da će opravdati očekivanja selektora.
- Samo da sledeći poziv posle Izraela ne bude ponovo za tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << godine - našalio se Biševac.- Osećam se fenomenalno, stvarno sam prezadovoljan i srećan što sam deo ovog tima. Biti ovde je velika čast i još veća obaveza.
Da li imate tremu uoči utakmice sa Izraelom?
- Ima pozitivne treme. Većinu momaka poznajem, a sa selektorom Vladimirom Petrovićem sam sarađivao na Prvenstvu Evrope za mlade. Imam lepe uspomene i dobro iskustvo sa njim.
Šta vam je selektor rekao, da li ste uspeli da razgovarate?
- Malo, samo uopšteno, razgovaraćemo otvoreno danas, ima vremena.
Da li ste spremni da uspešno zamenite Nemanju Vidića?
- Na svim pozicijama reprezentacija Srbije je izuzetno jaka, naročito u odbrani. Dovoljno je samo videli u kojim klubovima sve igraju, počev od Mančestera, Čelzija, Dortmunda. Lepo je biti u takvom društvu. Sa druge strane, nije lako naći mesto u startnih 11, a ako mi selektor bude pružio priliku trudiću se da opravdam ukazano poverenje.
Da li ste pratili ono što se dešavalo u tekućim kvalifikacijama za PE?
- Pratio sam, bez obzira što nisam igrao za reprezentaciju. Izabrali smo neki teži put u kvalifikacijama, ali poznavajući mentalitet i sposobnost ovih igrača, mislim da je sve moguće.
Koga poznajete iz reprezentacije Izraela?
- Zaista nikoga, samo Benajuna - zaključio je Milan Biševac.


Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Biševac: Samo da ne čekam ponovo tri godine za poziv među “orlove”

Izvor: Blic, 08.Feb.2011

Milan Biševac je 16. avgusta 2006. bio među 11 odabranih za prvi meč fudbalske reprezentacije Srbije, čuvenu utakmicu u Češkoj i pobedu na debiju “orlova” od 3:1. Dobijao je šansu i posle toga, ali je tri godine morao da čeka na novi poziv...Selektor Vladimir Petrović ukazao je šansu kapitenu...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.