Bild predviđa sastave za Zvezda-Bajern, evo gde su definitivno pogrešili

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019, 01:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Bild" predviđa sastave za Zvezda-Bajern, evo gde su definitivno pogrešili

Bajern sutra od 21 čas gostuje Crvenoj zvezdi.

Crvena zvezda u okviru petog kola Lige šampiona dočekuje Bajern iz Minhena u utorak na stadionu "Rajko Mitić" od 21 čas.

Mnogi se bave predviđanjem startnih postava, a to je činio i najčuveniji nemački medij, Bild.

Oni su pokušali da predvide sastave oba tima, pa su odabrali sledeće igrače:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Crvena zvezda: Borjan - Gobeljić, Degenek, Milunović, Rodić - Jovančić, Kanjas - Garsija, Marin, Van La Para - Tomane.

Bajern: Nojer - Pavar, Martinez, Boateng, Dejvis - Kimih, Gorecka - Gnabri, Miler, Koman - Levandovski.



Ono što je sigurno kod Crvene zvezde jeste greška u vidu Jovančića na sredini terena koji se muči sa povredom i koji skoro sigurno neće igrati sutra, a teško da ćemo videti od starta Kanjasa, Tomanea i Garsiju.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

SASTAVI - Zvezda bez Van la Pare, uz još jedno iznenađenje (foto)

Izvor: Sportske.net, 26.Nov.2019

Sat pre početka spektakla na ''Marakani'', zvanično su objavljene startne postave Crvene zvezde i Bajerna...Srpski i nemački šampion se sastaju u okviru petog kola Grupe B Lige šampiona, meč počinje u 21 čas, a kada su u pitanju startne postave, nije baš onako kako smo juče i tokom dana očekivali...Tandem...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.