Bez Lazića, sa Mitrovićem u Zadru

Izvor: B92, 15.Mar.2014, 15:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez Lazića, sa Mitrovićem u Zadru

Crvena zvezda Telekom u Zadru će biti oslabljena neigranjem Branka Lazića, dok će u sastavu biti oporavljeni Luka Mitrović.

Trener Dejan Radonjić je odlučio da beka ostavi u Beogradu kako bi se odmorio za predstojeći duel sa Budiveljnikom u Ligi Evrope.

Dobra vest za stručni štab "crveno-belih" je povratak krilnog centra Luke Mitrovića, koji će se naći u timu prvi put od kraja novembra, kada je zaradio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povredu kolena.

Beogradski klub, lider tabele, sastaje se u subotu od 17.00 u okviru 24. kolu ABA lige sa poslednjeplasiranim timom koji ima šest pobeda i 17 poraza, kao i Široki koji se nalazi na poziciji iznad.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lazić preskače Zadar, vraća se Mitrović!

Izvor: Sportske.net, 15.Mar.2014

Košarkaši Crvene zvezde Telekom gostuju večeras ekipi Zadra u okviru 24. kola ABA lige, a trener Dejan Radonjić odlučio je da iz sastava ekipe izostavi Branka Lazića, dok je Luka Mitrović u konkurenciji za tim.

Nastavak na Sportske.net...

Zvezda nekompletna bar još desetak dana

Izvor: Mondo, 16.Mar.2014, 09:59

Trener crveno-belih Dejan Radonjić još ne može da računa na sve igrače, iako je Luka Mitrović protiv Zadra prvi put..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.