Besplatan ulaz za decu do 14 godina na duel Crvene zvezde i Čukaričkog

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 13:43

Besplatan ulaz za decu do 14 godina na duel Crvene zvezde i Čukaričkog

Važan meč za crveno-bele.

Ulaz na utakmicu 22. kola Superlige Srbije između Crvene zvezde i Čukaričkog, biće besplatan za decu do 14 godina.

- Crvena zvezda sa ponosom obaveštava mališane da će kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za svu decu starosti do 14 godina na meču protiv Čukaričkog, koji je na programu u subotu, 24. februara od 16 časova – objavili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su crveno-beli na sajtu kluba.

Neophodno je da mališani budu u pratnji jedne odrasle osobe koje poseduje ulaznicu za meč između Crvene zvezde i Čukaričkog. Zvezda takođe podseća da svi navijači sa kupljenom ulaznicom za meč protiv Čukaričkog besplatno dobijaju i ulaznicu za 172. "večiti derbi" koji se igra 9. marta od 17 časova na najvećem srpskom stadionu.

- Uslov da vam ulaznica za 172. "večiti derbi" važi je da prisustvujete utakmici sa Čukaričkim - zaključuje se u objavi.

Cene ulaznica za meč protiv Čukaričkog: Sever - 500 dinara, Istok - 700 dinara, Zapad - 1000 dinara, tribina Siniša Mihajlović - 1800 dinara.

Ulaznice su u prodaji onlajn, kao i na blagajni stadiona “Rajko Mitić” u petak od 10 do 18 časova i u subotu od 10 do 16 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Zvezda pušta decu besplatno na "Marakanu"

Izvor: B92, 22.Feb.2024

Ulaz na utakmicu 22. kola Superlige Srbije, između Crvene zvezde i Čukaričkog, biće besplatan za decu do 14 godina, saopštio je klub sa stadiona "Rajko Mitić"..."Crvena zvezda sa ponosom obaveštava mališane da će kapije na istočnoj strani stadiona "Rajko Mitić" biti otvorene za svu decu starosti...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.