Izvor: RTS, 15.Jul.2020, 14:13

Beron potpisao za Zenit

Američki košarkaš Bili Beron potpisao je dvogodišnji ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, saopštio je ruski evroligaš.
Dan nakon što se oprostio od Beograda i Zvezde, Bili Beron je potpisao dvogodišnji ugovor sa Zenitom.

Beron, koji je prethodne dve sezone nosio dres Crvene zvezde, poslednje je veliko pojačanje Zenita, nakon Kevina Pangosa, Arturasa Gudaitisa, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Kej Si Riversa, Aleksa Pojtresa i Denisa Zaharova.
Amerikanac je pružao sjajne partije u Evroligi u Zvezdinom dresu, osvojio je ABA ligu i domaću Superligu, a ostaće upamćen njegov "trokorak" za odlučujuću pobedu protiv Partizana.
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Evroliga,   Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

BILI BERON POTPISAO ZA ZENIT: Amerikanac potpisao dvogodišnji ugovor sa ruskim evroligašem (FOTO)

Izvor: Kurir, 15.Jul.2020

Američki košarkaš Bili Beron potpisao je danas dvogodišnji ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, saopštio je ruski evroligaš.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.