Beron: Stresno, Zvezda je bila na pobedničkoj strani

Izvor: B92, 23.Sep.2021, 16:50

Beron: Stresno, Zvezda je bila na pobedničkoj strani

Jedan od igrača, koji su savetovali Ostina Holinsa da dođe u Crvenu zvezdu, bio je Bili Beron.

Njih dvojica su bili saigrači u Zenitu iz Sankt Peterburga protekle sezone.

"Ostin mi je pisao nekoliko puta i mnogo sam mu pričao o Crvenoj zvezdi i mom iskustvu tamo, recimo o ludim navijačima. Košarkaško iskustvo je tamo mnogo drugačije nego u 99 odsto Evrope zato što oni zaista vole >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << košarku. Moraš da znaš da mnogo očekuju od tebe i da se spremiš za to. Imaćeš verne navijače sa velikim očekivanjima", rekao je Beron za "BasketNews" i dodao:

"Bilo je ekstremno stresnih utakmica, srećom moj tim je bio na pobedničkoj strani. Zato sam izuzetno zahvalan na tom iskustvu, svaki košarkaš koji voli košarku hoće da igra tamo, da oseti te emocije i energiju."

Berona su novinari pitali da li pamti neke čudne momente, koje je proživeo u karijeri.

"U Beogradu sam bio izložen čudnim situacijama, sa atmosferom i stvarima kao što su upaljači koji se ubacuju na teren. Čudni momenti poput toga zapravo postaju normalni. Čudno je kada se završi i prođe malo vremena", zaključio je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BILI BERON PROGOVORIO: ‘Upaljači na teren?! To mi je u Beogradu postalo normalno!’

Izvor: HotSport.rs, 23.Sep.2021

Oglasio se i Bili Beron! Crvena zvezda je angažovala Ostina Holinsa, koji je prethodne sezone igrao sa Bilijem Beronom u dresu ruskog Zenita. Prema rečima Holinsa,Beron je imao svoj udeo u njegovom dolasku u Beograd. ‘Ostin mi je pisao nekoliko puta i mnogo sam mu pričao o Crvenoj zvezdi i mom iskustvu...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.