Ben povređen, ali stiže milionska ponuda, da li je već odigrao svoje u Zvezdi?

Izvor: Sportske.net, 11.Avg.2019, 14:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben povređen, ali stiže milionska ponuda, da li je već odigrao svoje u Zvezdi?

Bliži se rastanak sa fudbalerom čiji su golovi prošlog leta uveli Zvezdu u Ligu šampiona?

Dvostruka neizvesnost ovih dana vlada oko El Fardua Bena.

Reprezentativac Komorskih Ostrva je nedavno doživeo povredu primicača, koju je dodatno pogoršao u prvom meču protiv Kopenhagena, u utorak na ''Marakani'' i po svemu sudeći, na njega trener Vladan Milojević u revanšu neće moći da računa.

Druga neizvesnost postoji u vezi njegovog ostanka u Crvenoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zvezdi, imajući u vidu da mu važeći ugovor ističe narednog leta, pa ovog meseca Zvezda možda ima i poslednju priliku da eventualno nešto zaradi na njegovom transferu.

Ali, kako danas prenosi ''Mozzartsport'', postoji šansa da se Ben uskoro preseli u Saudijsku Arabiju.

Neimenovani klub iz pomenute zemlje je navodno veoma zainteresovan za Zvezdinog fudbalera i spreman je da za njegov transfer izdvoji dva miliona evra.

Ipak, zvanična ponuda još uvek nije stigla na ''Marakanu'', ali su u klubu dobili ''čvrsta uveravanja'' da bi takva ponuda uskoro mogla da bude poslata na Zvezdinu adresu.

Naravno, u narednih par dana najveća pažnja u Zvezdi biće usmerena ka revanš meču sa Kopenhagenom, a onda bi i potencijalni Benov transfer mogao da izbije u prvi plan.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.