Ben i Krstičić za pobedu Zvezde i drugo kolo

Izvor: NoviMagazin.rs, 17.Jul.2018, 22:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben i Krstičić za pobedu Zvezde i drugo kolo

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras u Beogradu pobedili Spartaks Jurmalu sa 2:0.

Prvi meč, odigran prošle nedelje u Rigi, završen je bez golova, a pobedu crveno-belima u revanšu doneli su El Fardu Ben i Nenad Krstičić golovima u 78. i 81. minutu.

Zvezda >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv litvanske Suduve, koja je eliminisala kiparski APOEL.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić", pred 23.868 gledalaca, u prvom poluvremenu nije donela mnogo uzbuđenja.

Zvezda je uglavnom imala inicijativu, ali do pravih šansi nije dolazila, dok je Spartaks s druge strane svoje prilike čekao iz kontranapada i prekida.

Dva puta su crveno-beli pripretili glavom posle centaršuteva, ali su pokušaji Vujadina Savića i Nemanje Milića završili preko gola, odnosno u korneru posle intervencije golmana Jevgenijsa Nerugalsa.

Drugi deo utakmice nastavljen je u istom ritmu, ekipa Vladana Milojevića pritiskala je rivala, a odličnu šansu propustio je Nemanja Radonjić u 64. minutu, kada je pogodio stativu, posle koja je lopta po gol-liniji otišla na drugu stranu u gol-aut.

Crveno-beli su odbranu rivala uspeli da slome tek u 78. minutu kada je posle kornera s desne strane Ben zatresao mrežu Spartaksa.

Rodić je izveo udarac iz ugla sa desne strane, Dejan Meleg bio je najviši u skoku na prvoj stativi odakle je loptu prosledio do Bena na drugoj koji je imao lak zadatak da pošalje loptu u gol Nerugalsa.

Samo tri minuta kasnije rešeno je pitanje pobednika. Meleg je upisao novu asistenciju,a gol je petom sa oko pet metara postigao Krstičić.
Pogledaj vesti o: Litvanija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ben i Krstičić za pobedu Zvezde i drugo kolo

Izvor: Beta, 17.Jul.2018

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras u Beogradu pobedili Spartaks Jurmalu sa 2:0.Prvi meč, odigran prošle nedelje u Rigi, završen je bez golova, a pobedu crveno-belima u revanšu doneli su El Fardu Ben i Nenad Krstičić golovima...

Nastavak na Beta...

TEŠKOM MUKOM DO SUDUVE: Ben i Krstičić u finišu slomili Spartaks

Izvor: Večernje novosti, 17.Jul.2018

Crveno-beli su u revanšu prvog kola kvalifikacija savladali letonski Spartaks. Naredni rival biće im Suduva PRVA, na papiru najlakša prepreka na putu ka Ligi šampiona preskočena je baš teško. Bunker Spartaksa odolevao je čak do 78. minuta, ali su golovi Bena i Krstičića...

Nastavak na Večernje novosti...

SAD JE SVE JASNO: Poznato da li Boaći STIŽE na Marakanu! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2018, 18:55

Crveno-beli u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona igraju protiv Suduve...Ričmond Boaći ovog leta, ipak, neće pojačati Crvenu zvezdu. Iako je sve bilo utanačeno da jedan od najboljih igrača crveno-belih napusti Đijangsu Suning i kao pozajmljen fudbaler stigne na Marakanu, trener Kozmi Olariju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.