Ben: Moja najbolja polusezona u karijeri

Izvor: RTS, 06.Dec.2018, 13:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ben: Moja najbolja polusezona u karijeri

Napadač Crvene zvezde Muhamed el Fardu Ben, strelac dva gola u pobedi nad Spartakom u Subotici (3:1), priznao je da ove polusezone igra najbolje u karijeri.
Ben je u svim takmičenjima postigao 15 golova, a posebno se istakao u kvalifikacijama za Ligu šampiona i samom takmičenju.

"Ovo je možda i najbolja polusezona u >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << mojoj karijeri. Još nije gotova, nadam se da ću dati golova i da se neću zaustaviti", rekao je Ben za klupski sajt.
Fudbaler sa Komorskih Ostrva u Subotici je pogodio iz penala i na asistenciju Veljka Simića za novi ubedljiv trijumf crveno-belih.
"Mnogo puta do sada sam rekao da sam siguran u sebe kada spustim loptu na 'belu tačku'. To se potvrdilo i juče. Kod drugog gola Simić mi je uputio odličan centaršut i nije mi bilo teško da zatresem mrežu", rekao je Ben, naglašavajući da je pobeda na "odličnom terenu potpuno zaslužena".
Sada je samo Napredak u glavi, iako Zvezdu tri dana kasnije čeka utakmica protiv Pari Sen Žermena u Ligi šampiona, govori Ben.
"Sada razmišljamo samo o Napretku i o tome kako da nastavimo pobednički niz u domaćem šampionatu. Veoma je bitno i za tim i za mene što pobeđujemo, dodatno nam raste samopouzdanje", zaključio je on.
Ben je nepunu godinu član Crvene zvezde u koju je došao iz Olimpijakosa, a ranije je igrao još za Panionios, Levadijakos, Veriju, kao i francuske klubove Van i Avr.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Liga Šampiona,   Subotica

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ben: Moja najbolja polusezona u karijeri

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Dec.2018

BEOGRAD - Napadač Crvene zvezde Mohamed El Fardu Ben, strijelac dva gola u pobijedi nad Spartakom u Subotici (3:1), priznao je da ove polusezone igra najbolji fudbal u karijeri.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.