Bek Zvezde Blagojević na pozajmici u Novom Pazaru

Izvor: SandzakPress.net, 25.Jan.2021, 15:12

Bek Zvezde Blagojević na pozajmici u Novom Pazaru

Šampion je mladog igrača, koji je u jesenjem delu sezone noseći dres Grafičara na deset utakmica postigao jedan gol, pozajmio Novopazarcima na šest meseci. Uroš Blagojević (18), levi bek Crvene zvezde, do kraja sezone nosiće dres Novog Pazara. Šampion je mladog igrača, koji je u jesenjem delu sezone noseći dres Grafičara na deset utakmica postigao jedan gol, pozajmio Novopazarcima na šest meseci. The post Bek Zvezde Blagojević na pozajmici u Novom Pazaru appeared first on Sandžak PRESS.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde na pozajmici u Novom Pazaru

Izvor: B92, 26.Jan.2021, 00:46

Fudbalar Crvene zvezde Uroš Blagojević igraće u Novom Pazaru do kraje sezone kao pozajmljen igrač, rečeno je u pazarskom superligašu...Reč je o fudbaleru koji ima 18 godina i igra na poziciji levog beka...Blagojević je u jesenjoj polusezoni zabeležio 10 nastupa u dresu prvoligaša Grafičara,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.