Bed Blu Bojsi krenuli u Srbiju

Izvor: BKTV News, 27.Jan.2012, 15:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bed Blu Bojsi krenuli u Srbiju

Hrvatski navijači, tačnije pripadnici grupe 'Bad Blue Boys' krenuli su u Srbiju na meč polufinala Evropskog prvenstva u rukometu. Prema navodima hrvatskih medija radi se o dve stotine najvijača koji će u Srbiji imati policijsku pratnju od same granice do Beograda.
Mediji u Hrvatskoj takođe navode da će se navijačke grupe Crvene zvezde i Partizana >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << Delije i Grobari udružiti ne bi li napali hrvatske navijače kojih će u Beogradu biti oko 1500. Napadi se navodno planiraju na benzinskim stanicama u okolini gradova kao i u blizini 'Beogradske arene', a iz predostožnosti srpska policija je privela sve vođe navijačkih grupa iz Beograda gde će ih zadržati do kraja utakmice.
Utakmica između Srbije i Hrvatske igra se od 20.15 časova, a sve osobe će na ulazu biti detaljno pregledane. Oko “Arene” su već postavljene kontrole i proveravaju se sve sumnjive osobe. Navijačima pod dejstvom alkohola biće zabranjen ulaz, a u dvoranu neće smeti da se unesu ni transparenti, ni šalovi, već samo zastave Srbije i Hrvatske.
Tweet
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.