Bavarci o Zvezdi bez potcenjivanja!

Izvor: Sportske.net, 30.Avg.2019, 23:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bavarci o Zvezdi bez potcenjivanja!

Legenda Bajerna svesna šta njegovu ekipu čeka u Beogradu.

Fudbaleri Crvene zvezde će ove jeseni snage odmeriti i sa Bajernom iz Minhena koji će biti favorit u grupi sa još Totenhemom i Olimpijakosom.

Sportski direktor Bajerna Hasan Salihamidžić dobro zna šta njegovu ekipu čeka u Beogradu.

"Bilo bi dobro za nas da ne potcenjujemo nijedan tim. Posebno utakmice u Pireju u Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Susrešćemo se ne samo sa supermotivisanim protivnikom, već i sa veoma, veoma vrućom publikom", rekao je Salihamidžić.

U sličnom maniru je prokomentarisao i golman Bavarca Manuel Nojer.





"Iako su Olimpijakos i Crvena zvezda snažne ekipe, verujem da će u trci za prva dva mesta biti Totenhem i mi. Sparsi imaju jako dobar tim, a to su i pokazali prošle sezone. Radujem se i utakmicama protiv preostala dva tima, sigurno će na gostovanjima biti sjajna atmosfera", rekao je čuvar mreže Bajerna.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.