Batak: U fudbalu je sve moguće

Izvor: B92, 12.Maj.2023, 18:37

Batak: U fudbalu je sve moguće

Trener fudbalera Vojvodine Radoslava Batak rekao je da očekuje tešku utakmicu na gostovanju Crvenoj zvezdi.

"Pred nama je derbi protiv Crvene zvezde koja u ovoj sezoni nije izgubila utakmicu. Vojvodina je poslednju utakmicu na 'Marakani' odigrala dobro i nije izgubila, što bi i ovog puta bio naš cilj", rekao je Batak, prenosi klub.

Fudbaleri Vojvodine gostuju sutra Crvenoj zvezdi, u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << utakmici 35. kola Super lige Srbije.

Zvezda je jedina neporažena ekipa u ligi, ima 92 boda, dok je Vojvodina peta na tabeli 61 bodom.

"U fudbalu i u životu je sve moguće, koliko veruješ i koliko možeš. Zvezda će sigurno želeti da ostane neporažena do kraja, ali ako Vojvodina ponovi rezultat iz prošlog susreta, to bi bio dobar ishod pred utakmicu u sredu", rekao je Batak.

Nakon duela sa Zvezdom, fudbalere Vojvodine očekuje polufinalni meč Kupa Srbije sa Čukaričkim u sredu na "Karađorđu".

"Želimo da prođemo u finale Kupa i u ovom trenutku je veći akcenat na to", istakao je Batak.

Što se tiče igračkog kadra, Batak je naveo da nema ozbiljnijih povreda. On je najavio nove rotacije, ali je istakao da neće odmarati važnije igrače, jer su svi podjednako bitni do kraja sezone.

Utakmica Crvena zvezda - Vojvodina na programu je sutra od 18.30.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.