Basta: Zvezda će imati veću podršku i u Italiji

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Basta: "Zvezda će imati veću podršku i u Italiji"

Prednost Crvene zvezde u odnosu na Sasuolo se zna, to su navijači koji bi mogli da predstavljaju veliku prednost.

Dušan Basta upozorava Crvenu zvezdu pred veoma važne mečeve sa Sasuolom u okviru poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

On se prisetio i meča Crvene zvezde sa Kjevom, tada debitantom u Evropi.

"Sećam se odlično tog meča, tek sam ušao u prvi tim, tada sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << bio na klupi. Gvozdenović i Milovanović postigli su dva sjajna gola u finišu meča za naše veliko slavlje. Voleo bih da se Zvezdi ponovi ta Verona. Nije Sasuolo tim za potcenjivanje, ali ni za precenjivanje", rekao je Dušan Basta.

"Radi se o čisto italijanskom klubu, odlično vođenom, finansijski stabilnom. Tamo plata ne kasni ni sekund. Sasuolo je tipičan predstavnik italijanske škole fudbala, taktički izuzetno disciplinovan, s nekoliko dobrih igrača, poput Bernardija. Imaju i iskustva, posebno Paolo Kanavaro, kome je već 35 godina. Neće biti Zvezdi lako, mora da bude maksimalno koncentrisana u svih 180 minuta, ali nije bez šansi. Mnogo je veći klub, sa više internacionalnog iskustva, i mislim da treba da odigraju mušku utakmicu, bez straha i pritiska", istakao je nekadašnji fudbaler Crvene zvezde.

"Atmosfera je "mlaka", sa "delijama", koliko god da ih dođe, Zvezda će imati veću podršku. Šanse su 50:50. Nadam se da će moji crveno-beli uspeti da se plasiraju u Ligu Evrope, što bi bilo sjajno i za klub i za navijače", završio je Dušan Basta, prenele su Novosti.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.