Barak pred Lučane: Sa najjačim timom na teškog protivnika

Izvor: B92, 10.Avg.2023, 15:13

Barak pred Lučane: Sa najjačim timom na teškog protivnika

Trener Crvene zvezde Barak Bahar izjavio je da očekuje težak meč protiv Mladosti u trećem kolu Superlige Srbije.

Utakmica između Mladosti i Crvene zvezde biće odigrana u subotu od 18.55 časova u Lučanima.

Zvezda je u prva dva kola sezone porazila Vojvodinu 5:0 i Napredak 4:0 i slovi za velikog favorita protiv Mladosti. Sa druge strane, ekipa iz Lučana je igrala nerešeno sa Radnikom (0:0) i savladala Železničar 2:0.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Otud, trener Zvezde očekuje težak meč.

"Biće teška utakmica, igramo kao gosti po prvi put ove sezone i to protiv tima, koji ima četiri osvojena boda iz prva dva kola. U prvom meču su sa 10 fudbalera igrali 90 minuta, i nisu izgubili, tako da, očekujem tešku utakmicu, ali želimo da nastavimo u ovom ritmu i odigramo dobar meč", rekao je Bahar na konferenciji za medije, preneo je zvanični sajt kluba.

Crvena zvezda će sutra igrati bez Mirka Ivanića i Aleksandra Kataija.

"Neću moći da računam na Ivanića, ali već od sledećeg meča će moći da igra. Katai se vraća lakšim treninzima, nadam se da će uskoro početi da radi u punom režimu", dodao je trener Crvene zvezde.

Bahar je naveo da je Mladost dobra i iskusna ekipa.

"Priprema utakmice izgleda isto, ali se adaptiramo na rivala, u zavisnosti od njihovih vrlina i mana. Mladost je dobra i iskusna ekipa, a imaju i mlade i talentovane igrače, ujedno su i dobri na prekidu, tako da moramo da budemo spremni i pobedimo. Gledao sam utakmice svih ekipa u Superligi, i moramo, moj stručni štab i ja, da što bolje naučimo timove u Srbiji. Posebna pažnja je kada radimo analizu za meč, tako da znamo sve o njima i hoćemo to da pokažemo sutra", istakao je trener "crveno-belih".

On je najavio da će u Lučanima igrati 11 najboljih fudbalera Crvene zvezde.

"Imamo kombinaciju mladih i iskusnih igrača, ali to nije bitno, ne gledam godine, već to da meč počne 11 najboljih igrača i da nastavimo u tom ritmu, te da dodatno napredujemo. Svi igrači imaju uspone i padove u toku igre, ono što vidim kod Stefana Mitrovića je da se trudi, bori i zalaže, tako da sam zadovoljan, ali očekujem da svi napreduju", zaključio je Bahar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.