Balkanci, danas bolje da niste izlazili na teren!

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2015, 23:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Balkanci, danas bolje da niste izlazili na teren!

Igrale su se utakmice kvalifikacija za Ligu Evrope, timovi sa prostora bivše Jugoslavije su dominirali, ali samo po brojnosti.

Neverovatan podatak koji previše zabrinjava sve stručnjake na ovim prostorima.

Svedoci smo još jednog poraza Crvene zvezde u kvalifikacijama za Ligu Evrope, čak i da se desi čudo i da prođe Kairat u ovom prvom kolu teško da će se preživeti u Evropi i do sredine avgusta.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Čukarički je svetla tačka, bio je dosta bolji rival od Domžala u derbiju "ex-Yu", ali samo u prvom poluvremenu jer su domaćini nakon promašenog penala Matića bili nešto bolji tim.

Vojvodina je takođe bila generalno bolja od MTK, posebno u poslednjih 15 minuta, a imajući u vidu da igraju jako dobro kod svoje kuće u evropskim utakmicama možemo očekivati prolaz u drugo kolo kvalifikacija za LE.

Pored naša tri predstavnika, gledali smo još 12 učesnika (uključujući i Domžale) sa prostora bivše Jugoslavije, a samo tri uključujući Čukarički su uspela da zabeleže pobede.

Zrinjski je izgubio od Širaka, Rabotnički od Flore iz Estonije, Mladost iz Podgorice je odigrala 2:2 sa Nefčijem, Olimpik Sarajevo 1:1 sa Trnavom, Sutjeska je izgubila od Debrecena sa 3:0, Hajduk iz Splita nije uspeo da pobedi u Estoniju Kalev, Budućnost je izgubila na svom terenu od Spartaksa iz Letonije, dok je Renova iz Tetova izgubila od Dačije iz Moldavije rezultatom 1:0 na svom terenu.

Lokomotiva iz Zagreba, Čukarički, Koper i Željezničar (igrano u utorak) su ostvarili pobede.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.