Bajković: Sramota me je

Izvor: B92, 10.Okt.2012, 00:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajković: Sramota me je

Golman Crvene zvezde Boban Bajković rekao je da ga je sramota zbog izdanja protiv Spartaka u Subotici, ali da to ne znači da je u krizi.

Odbrana 'crveno-belih' proletos je na čelu sa Bajkovićem na 15 mečeva primila samo šest golova, a ove sezone mreža Zvezde se tresla već deset puta, čak tri puta protiv Spartaka.

Nisam u krizi, to je samo jedna utakmica. Ali, profesionalac sam i bez pogovora ću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prihvatiti sve što je u interesu Zvezde“, rekao je Bajković, „Noć posle poraza ni oka nisam sklopio, zaista se grozno osećam. Sramota me je. Pa, da izgubimo 3:0 i od Reala bilo bi nam loše, a kamoli kad se to desi u domaćem prvenstvu. Za deset godina u Zvezdi to nikad nisam doživeo u prvenstvenim mečevima, jedino se sećam onih 3:0 protiv Vojvodine 2007. kad sam bio rezerva“.

Za dva od tri gola u Subotici Bajković je dobio kritike javnosti, ali 27-godišnji golman smatra da nije mogao bolje da reaguje kod šuteva iz daljine Novakovića i Despotovića.

Kod prvog gola lopta je zakačila Mladenovića i podigla se, a onaj drugi, još hiljadu puta da šutira, Despotović više nikada onako neće pogoditi. Jednostavno, šta god da su šutnuli pogodili su, a mi apsolutno nismo imali dan“, naglasio je Bajković.

Posebno izvinjenje Bajković je uputio Zvezdinim navijačima.

Još mi je gore kad pomislim da navijačima nismo uzvratili za neverovatnu podršku. To kako su oni nas bodrili celo poluvreme kod 3:0 za protivnika još nisam doživeo. Hvala im na svemu i izvinjavam se zbog teškog poraza“, rekao je Bajković.
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.