Bajković: I Barsa bi imala problema

Izvor: Sportski Žurnal, 02.Avg.2011, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bajković: I Barsa bi imala problema

Četvrto kolo ne bi trebalo da izmakne Crvenoj zvezdi, pod uslovom da se ozbiljno uđe u revanš sa Ventspilsom. Boban Bajković, jedan od retkih koji je zaslužio dobru ocenu u Letoniji, upozorava da 2:1 iz prvog meča ne sme da dovede do opuštanja, jer je protivnik pokazao da ume da bude vrlo opasan.

– Ventspils je ozbiljan protivnik, videlo se u prvom meču, zato moramo da budemo obazrivi. Biće nam lakše na Marakani, jer ćemo igrati pred našim navijačima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << a ako uđemo maksimalno u duel ne bi trebalo da bude problema – smatra golman crveno–belih.
Bajković ukazuje da to nije bio slučaj prošlog četvrtka.
– Potcenili smo Letonce, ali smo se na terenu uverili koliko su jaki. Gajimo pas igru, ali sa ovim rivalom bi i Barselona imala problema. Zato što su igrači Ventspilsa snažni i što su među njima dva visoka napadača. Igrali smo dugim loptama i na taj način stvarali šanse.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.